Svenska bokhandel stockholm gamla stan

26 november 2018, vi söker extrapersonal för timanställning och som på regelbunden basis kan hjälpa oss på helger och kvällar. Closed, hours Today: Closed, see all hours, suggested duration: 1 hour.


Read more

Pizza hut i västerås city mall kota kinabalu

Sunday - Wednesday: 11:00 am - 10:00 pm, friday: 2:00 pm - 11:00 pm, thursday and Saturday: 11:00 am - 10:00. Good service good food. Mr Aman 1st November, 2018, very


Read more

Dekoration silverbröllop 25 år

Det har inte han och nu är han rosa. När du närmar det 25 år riktmärke i ditt äktenskap, är det definitivt en dag att glädjas. Dessa benämningar kan variera, vilket


Read more

Retro butik i stockholm


retro butik i stockholm

till exempel vid Odenplan, säger hon. Precis som Beyond Retro på Drottninggatan erbjuder denna butik kedjans alldeles egna unika mix av vintage-kläder och accessoarer. Beyond Retro Zinken är en second handbutik på Brännkyrkagatan i Stockholm och utbudet utgörs av kläder och accessoarer. Jag har haft alla saker hemma och i ett litet förråd och känner att jag måste testa och försöka utveckla det här, säger hon. Modern Retro, modern Retro är ett vintagevaruhus beläget i en garagelokal på söder. Följ butiken på Facebook och Instagram! Alla grejer har hon samlat på sig och köpt in själv under flera år och från hela landet eftersom hon vill gynna försäljare i Sverige. I flera år har Linda Williams både närt sitt intresse för vintage-prylar och kläder och en dröm om att en gång få testa att ha en egen butik. Butiken kanske bara är 21 kvadratmeter men där finns alltifrån klänningar, hattar, skor, smycken och serviser till mindre möbler.

Följ dom där för massvis med fina kläder från deras butiker! Och här finns även ett helt rum dedikerat till klänningar. Målet är att utbudet ska förändras och förnyas hela tiden, jag tar in nya saker i takt med att jag säljer.

Retro butik i stockholm
retro butik i stockholm

Nu finner man även en del av butikens utbud på second handsidan Bara att surfa in och klicka hem vare sig det är en 50-talsklänning, lappade Levis från 70-talet eller en oljemålning. Sagt om butiken: Här kan jag vandra omkring i timmar, bara det! Öppettider, adress och övrig information till butiken kan ses nedan. Har man inte vägarna förbi garagelokalen? Följ Beyond Retro på, facebook och, instagram! 21 kvadratmeter packat med alltifrån klänningar och smycken till möbler allt vintage och retro. Med 10 000-tals artiklar blir det svårt att inte hitta något man inte kan tänka sig köpa, så länge man orkar ta sig igenom en del av sortimentet.

Trafikverket kameror stockholm
Telia butik lund


Sitemap